Jon Täng – Marketing Specialist / Webbutvecklare

Jon är Marketing Specialist och Webbutvecklare. Under 8 år har Jon förgyllt Bozzanova med sitt omättliga intresse för sökordsoptimering, webbutveckling och en ständig beredskap för gofika. Den här killen hoppar högt av glädje om du nämner pizza, bra serier som Game of Thrones, t-shirts med knasiga tryck eller kaffe.

I sin arbetsroll sysslar Jon med digital marknadsföring, sökordsoptimering, sociala medier, webbutveckling, support och utbildning. Utöver sin breda kompetens inom ovan nämnda ämnen är han även Bozzanovas egen ”magister” då han, förutom utbildar kunder i olika ämnen som till exempel webbplatshantering och sociala medier, också vid ett par tillfällen har undervisat i webbdesign och webbutveckling på Högskolecentrum i Bohuslän.

Detta visste du kanske inte om Jon:

  • Att han har blivit jagad av ett Viggen-plan på riksväg 44.
  • Att han i ungdomens dagar har varit musiklärare i grundskolan och kan ibland få för sig att spela ett musikstycke på ukulele eller näsflöjt.
  • Att han dricker cirka 2000 koppar kaffe om året under arbetstid.

 

(Digital) Marketing Specialist

Sökoptimering (SEO), Sökmarknadsföring (SEM), Social Media Marknadsföring (SMM), Social Media Optimering (SMO), Content Marketing och Email Marketing är några av delarna en Digital Marketing Specialist sysslar med. Det som alla delarna har gemensamt är strategi. En strategi för sin digitala närvaro är något alla företag och organisationer behöver.

Jon är välbekant med Googles verktyg: Analytics, Tag Manager, Ads, My Business, Data Studio och Search Console.

Jon är certifierad i flertalet områden i Googles Partner-program.

 

Certifierad Webbutvecklare

Jon har byggt hemsidor sedan sent 1990-tal och har 10 års erfarenhet av utveckling av teman och tillägg (plugin) till WordPress-webbplatser. WordPress är ett av världens mest använda publiceringsverktyg (Content Management System – CMS) och driver idag närmare 35 % av världens alla webbplatser.

Förutom WordPress är Jon bekant med andra CMS och plattformar som till exempel WooCommerce, Prestashop, Campaign Monitor, Mailchimp och Sitevision.

Jon är Certified SiteVision Website Developer sedan 2018.

 

Kontakta Jon:

E-post: jon@bozzanova.se
Telefon: 0521 – 66 100
Mobil 076 777 99 10

Jon Täng – Marketing Specialist / Webbutvecklare