Bozzanova Reklambyrå är nordisk agentur för skyltsystemet Polymobyl

Polymobyl utomhusskyltar

Ett unikt skyltsystem i perfekt kombination av form, funktion och stabilitet! Snygg design i kombination med tydligt budskap väcker betraktarens nyfikenhet.

Stor succé i franska Alperna

Polymobylskyltarna kännetecknas av mycket hög kvalitet och stabilitet. Skyltsystemet har gjort stor succé nere på kontinenten. Skyltarna finns i många skidområden i Alperna där tuffa förhållanden kräver starka och tåliga ställningar.

Aluminium – stabilt & tåligt

Aluminium är ett fantastiskt material för utomhusskyltar. Det är stabilt, tåligt och angrips inte av rost. Skyltarna blir lika attraktiva år efter år. Stabiliteten och den långa hållbarheten på såväl exponeringsyta som stativ gör Polymobylskyltarna till en snygg och lönsam investering i många år.

Ett modulärt och dynamiskt skyltsystem

Smart design och funktion

Grunden i Polymobylsystemet är de unika stolparna. De har en utformning som gör att man lätt kan ansluta olika typer av enheter. Det kan vara dekorlister, tak, sidor av glas, hänvisningsskyltar och toppdekorationer. Man kan även komplettera skyltarna med förstärkningar och belysning. I sortimentet finns mycket att välja på både när det gäller funktion och design. Polymobylskyltarna är lätta att montera och komplettera eller bygga ut i efterhand.

Din grafiska profil

Genom ett smart snäppsystem förses aluminium stolparna med individuell beklädnad i form av längsgående dekor lister i lackerad aluminium i olika färger eller trä imitationer.
Utöver beklädnad finns en mängd andra dekor- och utrustningsenheter vilka ger möjlighet till en personlig och mycket snygg design.

Läs mer om Polymobyl.