Med naturvårskortet får du tillgång till ett hundratal lägerplatser i Dalsland och Värmland.

I gränslandet mellan Dalsland, södra Värmland och Norges östra gräns ligger sjösystemet Dalsland Nordmarken. Här är skogarna vilda och vackra, vattnet ofta drickbart och människorna få till antalet. Sjösystemet har länge varit ett av de populäraste kanotområdena i Europa.

DANO är en ideell förening för markägare, kanotuthyrningsföretagare samt kommuner inom sjösystemet Dalsland Nordmarken. Syftet är att främja kanotturismen genom att tillhandahålla och serva sjönära lägerplatser i naturen. Detta finansieras genom försäljning av Naturvårdskort till de gäster som nyttjar lägerplatserna i sjösystemet.

Bozzanova fick uppdraget att arbeta fram en lösning som möjliggör försäljning av naturvårdskorten online. Arbetet resulterade i e-handelslösning där det är mjöligt att köpa digitala naturvårds kort. Förutom webbutiken finns information om allemansrätten, ordningsregler och kanotuthyrningsföretag i området samt en interaktiv karta med alla lägerplatser utmärka och vilka faciliteter som finns på platsen.

Besök webbplatsen